10 maj

Vädret var verkligen på topp idag! 29 grader som varmast och det är fortfarande 27 grader! Roadtrip med dessa 2 igen + shalles kusin! Vi åkte till Åhaga för NA-KDs outlet. Ouff jag minns när jag jobbade på lagret och vi plockade kläder VARJE DAG till åhaga outlet. Var riktigt trött på det där namnet åhaga hahaha. Iallafall, så fanns det andra butiker också, ellos, gina tricot osv. De andra hittade inte så mycket, men jag fyndade en hel del HEHE!!
Fick hem 2 vita kuddar! Tänkte ta mörkgråa istället, men det hade blivit fööööör grått 
och 2 toppar som är sådär, men japp
shalle hittade ett par boots som jag också blev kär i. Hon ångrade sig dock så jag fick dom YAAAY. Tyckte dom var så snygga och häftiga hehe, för 150kr också!
sen lite random grejer HAHA..  jordglob spargris till sis. Lite grejer till handfatet i köket, och ja random grejer som sagt
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN
Anonym

hej kathrin! först och främst, jag gillar & läsa din blogg. nu är det så jag har tänkt att bli ljushårig. jag vet att håret kommer slitas. har du rekommendationer för produkter du använder för att underhålla ditt ljusa hår? det ser friskt ut. tack på förhand.

Svar: Hej! Tack så mycket! Jag använder Fudge silverschampoo för att behålla min färg, det här kalla blonda! Denna sliter väldigt mycket på håret men eftersom jag duschar håret så sällan så använder jag det varje gång jag duschar håret! Men ungefär 1 gång i veckan bör man använda silverschampo. Sen använder jag också alltid revlons white platinum hårbomb. Ibland skippar jag hårbomben eftersom den tar inte bort varma toner lika bra som ett silverschampoo, men håret blir kallare och är skonsammare för håret. Sen använder jag även Olaplex, dröm produkten!!!! Tvättar håret med schampoo som vanligt och sen torkar jag håret med handduk och lägger in hårbomb och Olaplex samtidigt och går runt med det i nöstan en timme!! Tvättar bort det och tar balsam, helst frisör balsam, vilket som helst, och sen avslutar jag med KALLT vatten! Mitt hår är väldigt friskt men ganska torrt ibland, olaplex som räddar allt!! Duschar håret ungefär vart fjärde dag och plattar/lockar det ganska ofta, så därför bör Olaplex också användas en gång i veckan:D jag är inget proffs på hår men det här är vad min frisör rekommenderar och det funkar verkligen!
kathrin.se