Sit back down

I fredags kom min kusin med hans vänner för att dra på summerburst. Dom förfestade lite hos mig och sen gick dom vidare. Endast min kusin som sov hos mig så fick vakna på morgonen för att öppna dörren när han kom hem osv.. Andra dagen var det samma händelse dock skulle vi till tyskland på söndagen, så jag fick köra till stan och hämta dom vid halv 4 på morgonen och sen körde jag hem till Ljungby.. Dom hade lite efterfest i bilen så dom höll ju mig vaken HAHA skönt de. Hade somnat annars fyfan.. 
 
Vi kom hem ganska snabbt och hann såklart inte sova eftersom vi skulle köra redan halv 7 till Trelleborg.. Min ena kusin följde inte med så det blev vi fyra! Jag sov som fan i bilen eftersom gums körde. I tyskland hade vi inte alls mycket tid att köpa sprit, mindre än en timme så vi skyndade oss som fan, alltså det var bara STRESS!! men vi fick hem det vi behövde, mest till kavins student.
blev så ful på denna men gums kmr ju lägga ut hela för hon har ingen mercy hahhahaa aja skitsamma
På vägen hem sov jag också som fan och då körde kathang. Så himla gött att alla har körkort, bara det att kavin aldrig körde för tönten hade alkohol i sig 24/7 HAHAHAAHA så jävla knäpp är han. Efter tyskland så däckade jag direkt i sängen. Jag o kavin har ju verkligen dygnat så det var skiiiit skönt!
 
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN
Fella

så gött:) hur mycket kostade resan?

Svar: Den kostade ditt liv
kathrin.se

Kathrin

Btw dom senaste kommentarerna är min syrra, därför jag är så grov:)