Stockholm week

Åkte till Stockholm fredag morgon och så timeade jag gums så vi var framme typ samtidigt. Vi åkte till Bina och lämnade våra saker medan hon jobbade och sen åkte jag och gums till mall of scandinavia. Käkade och shoppade!
På kvällen gottade vi oss med phö som binas mamma hade gjort! Dagen efter åt vi på Binas jobb. Tokyo diner, gott var det!
Vi fortsatte shoppa men var i sergels torg och shoppade istället, och gick bland annat till mac pro! Sen fikade vi bara och väntade på att bina skulle sluta jobbet. 
 
Fick med mig detta, tee + mössa till älskling och så hittade jag 2 transparanta toppar och 2 bar byxor och skrivbok, köpte en jacka med men får ej plats på bild typ.. Har exakt samma monki jeans som på bilden men denna var med katt tryck, rea därför HAHA.. Ja ni som sett mina insta vet.. Jag köpte detta också på Mac och sen när vi skulle till baren och bowla så hade vi lämnat den på toaletten där. Vi kom inte på det förrän vi skulle hem så vi sprang dit och kollade, så var påsen kvar. Jag kollade bara lite snabbt och såg att mitt borstbälte va kvar så antog resten va kvar. Men märkte dagen efter att någon brud hade tagit innehållet och lämnat förpackningarna kvar -___- Åhh mitt smink, ville åtminstone ha mitt puder..
På söndagen gjorde vi pannkakor och sen gjorde bina lastlift på mig och gums. Sen var det dags för gums att åka hem till ljungby. Jag mötte upp min gamla klasskompis för hon skulle också sminka på stockholms fashion week! Så jag bodde sista dagen på hotel med henne
Det var då jag upptäcke att mitt mac smink var borta för jag skulle visa henne vad jag hade köpt... Tröstade oss med sushi
Och igår var det äntligen Stockholms fashion week. Eller den började nån dag tidigare men det var vår tur att sminka! Vi började med lite hotel frukost.. scrambled ägg och bacon saknades dock. Fick bacon men det kom efter bilden hehe
Åhh gratis redbull till alla modeller, makeup artister och hårtstylister, I love
Vi var ett gäng tjejer som hade gått på skolan + våra lärare. Vi var indelade i grupper för olika looker och jag fick göra eyeliner och röd läpp! Resultatet på alla modeller blev wow!
Foto: Ellen Nykvist
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN