Song goes off

Idag var jag väldigt trött. Iallafall på fredag ska jag försöka köpa biljetter till Eminems konsert i Stockholm!!!!!! Han har inte varit här på 17 år. Det har alltid varit en av mina bucketlist att gå på en Eminem konsert, och jag är glad som fan att min allra första konsert kommer att vara Eminems! Spelar ingen roll om han inte är lika bra som förr, han är en gammal legend okej!! Okej nu få vi se om jag lyckas få tag på biljetter också HAHA... 
Slutade 18 och köpte sushi direkt. Sushi Yama är inte så gott men det är väl det som finns i nordstan. Orkar ju inte åka långt bort för att käka gott.. Jag maxar alltid soppan och sjögräsen i soppan hehe. Tog 2 st, måste ha min soppa!
Fredagslook! Det blåa är en metallic läppstift så det kommer bli ganska coolt tror jag! Jag är som sagt ledig på fredag så mina kollegor får rocka min look yay
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

You put on quite a show

 Hotpot idag! Vi väljer ju såklart bara det vi tycker om. Älskar allt förutom fiskbollarna, men det tyckte älsklingen om.. Jag hatar verkligen all sorters fiskbollar som man har till hotpot, usch inga höjdare! Idag skippade vi rött kött för vi inte orkade skära, det är faktiskt riktigt jobbigt HEHE.

Köpt ett nytt puder på mac.. det som blev stulet :( Annars har vi vilat för mycket idag och ska snart äta hotpot igen!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

27 januari

Lördag idag vilket betydde Viva Glam x Sia läppstift! Printade ut lite bilder igår på min polaroid. Har inte gjort det sen kusinens student och det var 2 år sen..

Jag har tänkt på detta jätte länge nu.. Vill egentligen ha långt hår ett litet tag till men vill färga mitt hår blont och klippa det kort. Sist jag färgade håret, så var det blonda väldigt långt ner, men denna gången ska jag ha det mycket högre upp, typ 1-2cm mörk botten om inte allt blont.... Ska nog inte klippa det så kort som jag hade för 2,5 år sen, vilket var under hakan och det tog jäääääätte lång tid att växa ut.. Men kort för mig är alltså typ till axlarna. Nästa lön nästa lön..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN