There's 24 hours in a day, I think about you more than 24 times.

Är allergisk mot de flesta frukter men är så glad att jag inte är allergisk mot jordgubbar 😍 Älskar färska jordgubbar men tycker inte om jordgubbsflavors på typ drinkar, godis m.m haha... Jag kommer nog blogga ganska mycket nu eftersom jag inaktiverade mina instagram konton, det tar faktiskt väldigt mycket av min tid + mitt batteri så det är skönt att inte vara aktiv där! Nu har jag inte varit aktiv på 2 dagar YAY!🤣 Jag gjorde inte det av någon anledning utan jag pallade inte bara instagram mer men jag kommer säkert tillbaka när jag "saknar" det. Nu ska jag äta och sen fixa mig för jobb.
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

18 april

Igår fixade jag tacos. Efter maten så somnade vi på soffan, alltså från ungefär klockan 18 till 02. Sen vaknade vi och sen kunde jag verkligen inte somna om HAHA. Men älskling sov ju så gott han. Tror seriöst han kan sova flera dagar i streck om ingen väcker honom. Dock kanske han måste äta lite snabbt emellan och sen somna om igen HAHA..

Idag är det soligt och fint väder yay! På fredag blir det förfan 22 grader i ljungby. OUFF våren är verkligen här. Kanske kan inviga mina nya loafers då, men kommer få skoskav :( Som sagt så har jag bokat ny tatueringstid, och en ny tatuerare såklart. Skulle egentligen tatuera mig 1 maj MEN nu bytte jag tatuerare så det blir inte förrän i ***TRUMVIRVEL*** OKTOBER, HAHA. Han var ju iallafall förståelig och var jätte intresserad av tatuera mitt motiv, gött att ha det klart iallafall!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Neverland

Dagen gick faktiskt väldigt snabbt idag. Går ju snabbt när man jobbar med roliga människor.
Yvonne har ju blivit restaurangchef på Max i Varberg så jag och sis ska kanske hjälpa henne en vecka på sommaren HAHA. Hon behöver snabba människor eftersom folk är fan galna på sommaren på Max, kön är ju ut till dörren typ.. Lite komiskt va, jobba på MAC men klämmer in en vecka på MAX, smink och hamburgare liksom hahaha. Är dock inte taggad för restaurang lönen, ALLTSÅ hotel-restaurang lön är verkligen det sämsta som finns, OB är typ 20kr.... men men jag gör de för yvonne ;)
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN