Half skull

Jaha då testade även jag på den här half skull makeup. Det var verkligen så lätt! Enklaste alternativet (efter blod..) till halloween haha.  Ville göra ansiktet ännu vitare men ville inte slösa färg ifall dom andra vill bli målade denna helgen :D Vet inte varför jag inte la fransar på andra ögat också men det borde jag gjort!
På andra sidan hade jag dessa fransar. SÅ FINA! Det var jaclyn hill som rekommenderade dom. Tror jag visade dom för längesen men första gången jag använder!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Lamborghini dreaming

Jag har inte shoppat på jätte länge nu.. Senast jag köpte något var ett par jeans för typ 4 veckor sen :( Jag beställde ett par på nätet för dom fanns inte i butik. Det var hål på knäna, SKIT SNYGGA sen var dom mid waist också HELT PERFEKT MEEEEEN, ni vet när man har kortare ben och när man testar dom så är hålen under knäna istället LOL. Måste folk alltid göra jeans för personer med långa ben?! Jag måste ALLTID klippa längden och göra egna hål så synd när man lägger mycket pengar på jeans så måste man "ta sönder" dom..
Vi har typ tagit reda på vad det är för fel på älsklings stortå. Så han får typ inte äta rött kött, fågel, skaldjur, bönor och svamp m.m. Fattar ni eller. Det är det han äter dagligen. Det var skit svårt att komma på vad man skulle laga. Helt plötsligt googlade jag upp vegetariska rätter HAHA... Förhoppningsvis går detta över snart!! Hade inte kunnat leva utan kött och svamp. Jag kan ju äta vad som så jag gjorde en god räkmacka idag hehe
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Brow history

ja min bryn historia haha detta inlägget har varit i utkast sen förra hösten, men här är den. Började bli mer insatt i bryn slutet av 2013, men hela 2014 var fortfarande sådär... det var en lång övning HEHE
 
20 december 2014 | 9 juni 2015
 
9 december 2015 (brynet är långt åt helvete HAHA)


30 maj 2016


19 juli 2016 - har ej böjt mina riktiga fransar här, så hemskt..


15 november 2016 - favoriten och dom brynen jag fortfarande försöker ha, kanske en aning hårdare till fest också ;)
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN