30 november

Alltså?? Jag ser typ folk komma in på min blogg från olika hemsidor? Nyss var det någon som kom in från kissies. Är det någon som kommenterar med mitt namn eller? Låt min blogg vara. Vill fan inte ha fler läsare. Det räcker med dom som vet om min blogg. Vill fan inte tjäna pengar på detta och är ingen seriös bloggare så låt den va tack!! Och ni som kommenterar med andra namn, snälla..
 
Annars har jag börjat kolla Gotham igen. Missade halva säsong 3 men nu är jag på säsong 4! Så spännande. Saknar inte min hårfärg men tror jag ska bli korthårig igen. Lite längre än senaste gången jag var korthårig men vet inte ännu. Får se till nästa år.. bara killar som gillar att tjejer ha långt hår men dom är efterblivna
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Post Malone - Candy paint

Idag var jag hos tandläkaren igen och tog bort lite tandsten.

Efer det hämtade jag mina skor och lite proteinbars! Skorna visade jag i tidigare inlägg. Är ganska kräsen när det gäller boots. De måste vara fina från sidan, bakifrån, framifrån och uppifrån HAHA! Dessa var dock skiiiiitfula uppifrån men dom var billiga så jag ska behålla dom ändå! Fina vardagsskor också. Påminner om mina boots "Edit" från Steve Madden, världens finaste skor på riktigt, men festar endast i dom för dom är såååå höga för vardag.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Morphe

Gissa om jag var excited när det plingade på dörren? JA!! Nu har jag fått hem min första black friday paket och det var från Morphe! Dom nya förpackningarna är så snygga!

Dom hade också fete rabatt där så jag slog till. Ville verkligen ha denna paletten men hört att pigmentet inte är lika bra, men jag testade precis swatcha och det är fan bra för 15$!! ville verkligen ha deras master of metallic set också men det var slut :'( 
Sen köpte jag något random set men jag ville egentligen bara ha en svart waterline penna men fick med detta också haha, 300kr fick jag för allt!!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN