Get right witcha

Denna FILA tröjan sålde slut direkt när den kom ut på NA-KD. Jag var en av dom första hhihi!! Superskön tröja

WOHO imorgon är det april! Det börjar redan bli varmare! Alltid varit mindre än 10 grader annars. Sen är det Maj och då är det sis, babe och kusins 25års fest! Varför kan folk inte svara ja eller nej på ett Facebook evenemang??? Förstår om ekonomin inte tillåter just därför man tar kanske men annars?? Eller ska folk vänta en vecka innan och sen bara "kan ej jag jobbar?? kan ej andra planer???" Ni hade väl 1 månad på er att byta och man planerar väl inte in något annat då men jaha folk har ju andra prios😜.. man har tydligen 25års fest ofta och fyller ju tydligen 25år väldigt ofta haha. Sen finns det folk som inte vågar komma själva och måste ha sällskap med sig. FYFAN HATA är ett starkt ord men HATAR sånna personer.. Dom kommer inte ens för att man fyller år, utan kommer för att andra kommer. GTFO PLEASE!! Aja iallafall längtar tills vi kan åka till tyskland och köpa sprit och turistaaa

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

30 mars

Jag har typ börjat snooza. Men max 1 gång! På morgonen tänker jag alltid "Ska jag måla brynen och ha ögonskugga idag eller ska jag skippa det" HAHAH.. det är typ 5 sekunders beslut. Jag hade lätt hunnit måla brynen. Tar max 1 minut per bryn och kanske 1 minut extra om jag ska köra concealer runt, men tänker ibland att jag inte vill se sminkad ut varje dag så blir oftast att jag ser ut så här, foundation + contour + highlight.
 
Börjar få lite småfinnar och ärr vid pannan. Måste börja med dermarollern igen.. SÅ LAT. 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Passionfruit

Min kompis ba "har du hört More life?" Jag ba "roligt spel? :D" HAHAHA Vetefan varför jag trodde det var ett spel.. Tror vi pratade om det.. Han ba "nej drakes album OMG" HAHA.. Ha försökt gilla drake men alltså fastnade knappt för någon låt trots att hela albumet är hype runt i världen. Det är som att jenny försöker gilla ruccola men det går ej. Så är det för mig när jag lyssnar på drake HAHA. MEN!! Diggade en låt, lite halvt, "Passionfruit" riktig gungig är den!
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN