28 februari

Jobbet gick ganska segt idag. Fick nytt anställningsavtal. Blir väl 2 månader till. Annars är älskling och köper hem semlor till oss. Jag hatar mandelmassa så hoppas det finns utan eller med vaniljkräm. Inte stort fan av vaniljkräm heller. Räcker med endast grädde..
 
Exakt 5,5 år tillsammans idag ♥ 
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

New hair

Juste bokade ju frisörtid hos Emmy för 2 veckor sedan. Har ju glömt nämna det men idag var jag där och så här jävla bra blev det! Kanske vill ha det längre upp i framtiden men nu är jag så nöjd. Tog emmys bild på insta hehe
 
 
Så här svart och rött var det från allra första början!!! Ska ta en bättre selfie när jag har tvättat det en gång och i dagsljus.
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Trött

Det är så himla typiskt min omgivning att be en plugga/jobba med något för att man får hög lön senare efter studierna. Ha fått höra så många gånger av min familj att jag borde göra det eller det, eller fått höra "tjänar man ens mycket på det". Alltså jag VILL inte plugga till fastighetsmäklare, tandläkare, läkare eller något liknade pga lönen senare. Jag har NOLL intresse av det och jag vill inte göra något för någon annans skull längre. Jag skiter fullständigt i om dom i närhet pluggar till något WOW, okej jag bryr mig och kul för er, men bara för det ska man inte känna att man också ska behöva göra det. Vissa gör det endast för ett bra rykte och det är väldigt synd. 

Hur många gånger har man inte velat göra föräldrarna stolta? Att göra dina föräldrar stolta är bara en fråga om din egen framsteg. Djupt inne är dina föräldrar redan stolta över dig, vad du än gör. Bara ha tålamod med dig själv och dina föräldrar, ge inte upp och gör vafan du vill!!!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN