30 december

Idag hade vi min look som jag gjorde igår på en facechart. Så här såg den då ut! 
 
I torsdags hade vi även neonfärger eller "bold colors", helst fokus på ögonen. Vi ska helst använda lösglitter från vår snowball kollektion, och det är så fint!! Så igår hade vi också lösglitter på ögonlocken. Fick så mycket komplimanger. Guldigt lösglitter är verkligen så fint, mycket mycket finare i verkligheten! Snart är det nyår, firas i skåne, återkommer efter det!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

28 december

Idag åkte mina föräldrar hem till Ljungby. Dom hade det nog trevligt hos oss i några dagar, trots att det regnade.. Har jobbat varje dag denna veckan. Så jobbar måndag-lördag och sen blir det lite ledighet och nyår! 

På fredagar har vi alla samma sminkning, så jag ska få göra en fredagslook till nästa fredag, på en facechart! Ska bli kul. Detta är inte looken utan jag skulle bara testa. Har typ velat göra facecharts från Mac jäätte länge. Ville fråga i butiker om jag fick ta hem sånna haha men vågade typ inte, men nu så!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

26 december

Haha sitter och lyssna på BoA nu för sis skickade det. Alltså OG koreansk musik som kom ut typ 2002. Hur gamla var ni då? Vill jag ens veta!!?! Har kanske enstaka äldre läsare men annars inte.. Tror BoA fortfarande gör låtar men hennes första låtar är gamla minnen! Iallafall! När vi kom fram till göteborg igår så kom jag på att jag glömt nycklarna till lägenheten i fcking Ljungby... Men vi hann inte tänka så mycket på det så jag åkte till jobbet och föräldrarna åkte till deras kompisar så länge. Älskling var i gnosjö så han fick köra till göteborg och lämna nycklarna till mig huhu stackars babe..

Idag jobbade jag några timmar, dubbellön så de är nice! Efter det mötte jag upp mami och papi så åt vi på jensens. Jag äter alltid samma grej när jag är på jensens.. Sen alltid medium på köttet men får ändå välstekt ibland.. -.-
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN