I'm the one yea I'm the one yea

Karin tyckte det stog tomt på min blogg då jag typ skriver ett inlägg varje dag annars.. Så kunde väl visa 3 av många plagg jag köpt på senaste. Måste köpa en ny spegel så jag slipper flytta min sminkspegel..
 
Beige top och wide pants. Den beigea toppen passade inte riktigt med dessa byxor men med shorts eller något kan jag tänka mig. Byxorna är dom jag köpte på personal utförsäljningen :D Såg bättre ut med en annan top!
 
Denna playsuit också från utförsäljningen. Den är egentligen heeeelt öppen vid brösten. Satte fast det med säkerhetsnål om ni ser.. Ska sy där istället. Inte snyggt när man inte har bröst ju hehe. Allt är från NA-KD.
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

27 april

Jag fyllde ju år i måndags så nu är jag 24.. Måste man ändra sin header nu.. HAHA. Ett steg närmare 25-årsåldern PALLAA. 
 
Lite selfies från 2013. Gud ja! 4 år sen, när man hade våningssäng och delade rum med sis. Tänk att vi ha delat rum typ hela livet. Tills jag var 22 :D Vi hade eget rum ett tag när kelly flyttade ut men jag sov bara i mitt rum. Var typ aldrig där inne hahaha.. Sen flyttade vi igen och delade rum igen. Folk bara hur har ni orkat dela rum så länge, men you dumb people förstår nog inte. Det är as kul!!! Nu är vi lika gamla, jag och hon. Vi är pseudotvillingar HAHA det är typ när ett syskon är max 18 månader äldre än den andre. Karin är 11 månader äldre än mig. Synd att hon inte föddes i januari och jag december samma år. Det hade varit nice ;)
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Nicole Guerriero

Nu är den äntligen här! Som sis beställde till mig. Ni vet ju att jag pratade om denna innan den ens kom ut och jag är så nöjd!!!!! Pigmentet är sjukt och det känns så krämigt och smooth och allt möjligt! Såg väldigt glittrig ut först men det var typ bara första lagret som var mer glittrig. GÖTT. Lite swatches på min håriga arm ENJOY the blinding!
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN