Tory Lanez - Luv

Idag hade man på sig denna på jobbet. Gissa om folk märkte att den var från na-kd😂 Slutade för en timme sen och idag orkade vi inte laga mat så älskling köpte big Mac meny till oss efter jobbet. Imorgon är det äntligen fredag och efter jobbet ska vi åka hem till värnamo. Vi ska äntligen få äta på kellys nya restaurang :D:D
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

I did it

Japp.. Frakten kostar bara 5 dollar nu så jag köpte! Sparar ju nästan 100 kronor! Köpte bara Koko K liquid lipstick och Mary Jo K liquid lipstick och min kära maliboo lipkit!! Kommer knappt använda den röda men Mary Jo K är så fin röd! Vill ju egentligen ha Dolce k men den är för mörk för min smak! och det är inte den röda då eller? HAHA nej men ni fattar..  Alla ni som inte använder rött måste ju erkänna att ni äger en röd men inte använder haha. Allt blev 594kr, sen kommer säkert tull också, inte förvånad..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

New foundation

Kat von D lock-it foundation. Light 49.

Nu blev det många bilder. Ni vet ju att jag inte tycker om att spamma likadana bilder på samma grejer. När man ändå tar bild på en grej varför ska man lägga in en exakt likadan bild fast zoomad? sigh.. Men denna var värd att fotta många bilder på :D:D Så himla fin förpackning och ja hela designen är awesome!!! Idag hade Missguided 50% på ALLT. Gissa om allt tog slut?! Dom har nog fortfarande det men alla storlekar är typ slut! Jag fick beställa 3 olika beställningar för jag hade 10 min rast och jag hann knappt kolla HAHA.. Väntar paket från Cocopanda, beautybay, asos och missguided Jippi. Nu ska jag inte slösa mer..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN