Purple

Jag har alltid sån här sminkning?! HAHA. Men älskar verkligen lila ögonskuggor hihi. Carli bybels palett är verkligen perfekt! Sen ser ni också min sjuka utväxt, det svarta. Tycker att håret har växt jätte sakta med tanke på att det har gått ett helt år sen jag klippte mig kort..
 
Imorgon drar jag iallafall till göteborg! Det blir på vardagar eftersom jag jobbar varje helg tills jag har semester..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

All eyes on you

Ibland kan jag sakna att ha en 'naken' arm. Om man inte ska bli en vogue eller victoria secret model så bara göreee HAHA! Tatuerar man typ blommor och andra random figurer så ångrar man sig mindre. Gör man texter så är det lättare att ångra sig! Sen behöver ju inte alltid en tatuering betyda något, herregud haha. bara tatuera in en pizza vem bryr sig :')
 
Sen är det inte dina föräldrar som bestämmer för det är din egna kropp. Gör som mig och liljen, gå och tatuera dig och skicka bild på tatueringen till dina föräldrar efter eller låt dom märka det senare HAHAHAHA OGs
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Ordered

Beställde detta i fredags! Typiskt när man beställer på en fredag och måste vänta hela helgen :( Väskorna och kjol från nelly och sminket från Kicks. Mer om det när det kommer i veckan!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN