31 januari

Ser ut som en död fisk på dom första jag vet HAHA!! Testade iallafall mina nya LA GIRL concealers idag och jag älskar dom. Hur lätta som helst att applicera med. Det är typ en pensel längst fram eller vad det kallas! Gjorde jätte slarvigt men ska contour med concealerna lite mer nästa gång! Ska dra till Yvonne strax. Ingen foundation har jag så det är skit skönt! 
 
Produkter som jag har använt i ordning:
Nivea creme
LA girl concealers: yellow corrector, beautiful bronze
Laura mercier translucent powder
Kat von D shade+light
Maybelline The Nudes palette 
Smashbox gel eyeliner
NYX Jumbo liner
Anastasia dipbrow pomade 
Mac lipliner: Soar (bara på underläppen)
Mac lipstick: Honey love
Urban Decay setting spray
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Fish eye

Ser ni att älskling har fixat min domän?!! kathrin.se så feetttt! Hatar dinkathrin det är så jävla fult.. Tydligen ha någon hetat kathrin.se innan. Så om man söker på bloglovin kommer det upp inlägg "Jag har fått veta hur länge jag ska vänta barn," Fuck dat shit okej?! NOT ME!!
 
Idag vaknade jag klockan 6. Börjar sju eller innan sju i fyra dagar till sen får jag äntligen sovmorgon! Det är så himla skönt att sluta tidigt. Börjar sju och slutar två. Man hinner med så mycket men det är sjukt jobbigt att vakna.. Fixade mig förvånat snabbt idag. Åt frukost, sminkade, fixade håret och bytte om på 30 minuter! Nu ska jag kolla på pll eller tvd tills sis slutar så ska vi träna!
Mitt kära skrivbord. Här äter jag, ritar, spelar, sminkar mig ♥♥♥
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN