With every difficulty there is relief.

Jag har tappat mitt bankkort, men det var på tiden att beställa nytt för ville gärna ha blipkort.. Men kan inte shoppa i sängen och överallt nu när jag inte kan dom nya siffrorna på bankkortet utantill haha lika bra!!

Köpt en liten ögonskuggspalett från Morphe hehe.. Är verkligen en ögonskuggspalett tjej alltså så himla onödigt egentligen. I en palett finns ju redan alla färger men ändå köper man 100000 till med samma färger bara ett annat märke.... Har även köpt nya ögonfransar! Vill verkligen ha sånna volymfransar fast dom är lätta också om ni vet vad jag menar.. 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Cut crease

Har ni testat mary loumanizer highlightern som ögonskugga?? Jag hade en liknande i min maybelline nudes palette och den är helt slut nu men kom på att highlightern liknade den så använder den nu!! Brukade alltid ha den ögonskuggan (highlightern nu) längst in på ögonlocket och brunt längst ut. Det var min vardagliga ögonskugga HELA HELA HELA tiden men nu har jag blivit lat med ögonskuggan speciellt när jag vaknar 6 på morgonen..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Snapchat

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN