Eye makeup

Provade på detta för första gången idag! Man tror det är lätt men det är det verkligen inte. Man har ju inget öga eller ögonlock att följa liksom!! Det blev bra iallafall men blir aldrig nöjd med fransarna men det kommer väl.. Har sett värre, för att peppa mig själv lite hehe
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Amnesia. I need ya.

Flyttade ut spegeln så jag kunde ta lite ljusa bilder hehe. Nytt linne från min sis. Kan vi låna en bil så kommer vi nog åka hem till ljungby på lördag för att hämta resten av grejerna. Annars kanske vi få hyra bil och släp men det kan bli rätt dyrt.. 
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Drunk all summer

Vi kom nyligen hem från en liten promenad. Vi behövde lite friskluft. Eller mitt ansikte behöver friskluft som älskling säger -.- HAHA har fått så sjukt dålig hud av detta kranvatten. I Ljungby tvättade jag minst ansiktet 5 gånger om dagen med vatten. När jag gör det här blir det bara kaos för vattnet i göteborg har sjukt mycket klor i?! Ni som bott här i göteborg i hela ert liv.. jag vetefan ni känner säkert inte något men har ni ens druckit kranvatten i småland eller skåne? eller ja, södra sverige iallafall.. Första gången jag drack vattnet här.. what in the world.. HAHA nu känner jag inte lika mycket, kanske van nu..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN