31 januari

Idag har vi varit i stan och gått runt lite överallt verkligen. Sen tog vi en fika på starbucks. När hon ropade mitt namn sa hon "Katria" dog lite inombords.. Fint namn ändå.. Handlat lite på Coop och Ica. Köpt godis på 4gott som vanligt! Blattarna är verkligen sura där inne varje gång speciellt om man betalar med kort också lol.. Imorgon ska vi äta sushi innan jag åker hem har älskling lovat ehehehehehe!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

30 januari

Idag har jag ätit lite och sen spelat medan älskling jobbade. Sen när han kom hem tänkte vi äta på Gbg wok men ville prova något nytt så vi åkte till stan och åt denna burgaren. Den var faktiskt riktigt god :D imorgon ska vi till stan och  på kvällen träna tror jag..


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

30 januari

Hej. Taken 3 har kommit ut i bra kvalité på kickass så vi har kollat på den. Bra bra. Just nu sover älskling för han ska jobba imon.. Snarkar som bara den, han kommer skylla på att han är trött.. Det gör alla -.- klart man är trött därför vi sover eller vad säger du Karin?? Men okej älskling snarkar inte ofta hehe.. Min metalltråd bakom övertänderna har lossnat IGEN.. På en hel tand!!!! Denna gången på andra sidan.. Kommer kosta denna gången om jag ska fixa det men måste får fan ångest... Vill inte att dom ska röra på sig.. Man ska ju ha trådarna i minst 5 år.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN