30 december

Snart närmar nyår sig! Kom iallafall hit igår och vi gick lite på stan men det var så mycket folk och vi orkade inte gå runt med mina väskor! Handlade på kvällen och idag ska vi kanske gå på Liseberg. Det ser ut som att det regnar och blåser mycket så kanske inte orkar hehe.. Älskling hämtar bilen just nu så bloggar så länge :D tidigt på morgonen imon så bilar vi till Stockholm hihi kuuuul
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Talking to the moon

Kom precis hem från stängningen på jobbet. Har även hunnit träffa yvonne idag. Gick lite rundor på stan. Köpte 2 nagellack bara. Sen kramades vi hejdå för vi ses inte på ett tag!
 
Bad sis köpa mac smink till mig för att hon är i London. Köpte för 900 spänn lol det är lika dyrt som i sverige kanske några kronor dyrare där borta t.o.m men ja värt! Kan inte visa det förrens nästa vecka för imorgon kommer hon hem men då har jag redan åkt till göteborg!
 
Köpte iallafall 2 läppstift, fix + (min urban decay setting spray är snart slut och fix + var banne mig billigare än UDs....!?), en ny pro longwear foundation. Har haft min foundation sen april men har använt andra emellan men den håller faktiskt sjukt länge!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Jul i Gnosjö

Höll på att vika mina kläder och tvätta. Sen blev det att jag sminkade mig på 5 minuter och bytte om och sen drog jag till Gnosjö och fira jul med älsklings familj. Lämnade allt på min säng så undra vad mamma tänkte när hon kom hem.. Vi har ätit julbord! Längtat efter svensk julbord så det var supeeer! Blir att sova över trots att jag inte tog med någon packning.. Det löser sig
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN