Food for thought

Har inte ens hunnit kolla en hel episode av arrow idag. Spelat lite, och var helt stressad. När jag dog så hade jag typ 20-40 sekunder på mig att sminka mig. HAAHA så varje gång jag dog "ok nu hinner jag med eyelinern" osv.... spela och sminka sig samtidigt, not recommended. Sen åt jag i 5 minuter och sen stack jag till jobbet..
Fick jobba typ 6 timmar idag utan rast så var rätt hungrig, och på dom 6 timmarna dricker jag bara isvatten så det mättar lite iallafall..

Handlat äpple och min favorit tandkräm, och så får ni en egobild också när jag var i väla
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Burning

"Det som brinner nu får brinna" lol? Hallå ja det brinner eller brann i Ljungby.  Det är ju som sagt inte som i filmer att alla står runt byggnaden med en varsin slang Hahhaa men i framtiden får man ju komma på nån lösning att släcka stora brinnande grejer, super viktigt ju. Speciellt efter 4-5 timmar.. att vänta tills den släcks själv är ju inte bästa lösningen heller men men. Det var säkert nån rebell som hade viktig information i ett brev som bara ville bränna den men brände hela stället hhehe not. Tänk alla leveranser, tänk om era Michael kors väskor ni beställde brann upp???!!

Har inte börjat skriva min redovisning ännu men ska fan imon!!!!! 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Jaja ingen bryr sig

Håller på att ladda ner hela säsong 2 på Arrows nu, hehe tar sin lilla tid. Ska ej kolla så mycket denna helgen (hoppas jag), måste börja skriva på min redovisning JU. Syrran har åkt till göteborg nu, kunde tagit sällskap men not, har varit där för mycket på senaste tiden + jobbar :D Annars såå leker livet, här får ni en gammal bild hehehe
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN