Mask

Tog på mig denna masken, sen gick jag till köket där farsan satt.. Tittade ut lite med huvvet och han blev skrämd HAHAAHAHA.. Så sa han att jag skulle göra så till mamma HAHAAHA så gick jag till vardagsrummet men hon märkte inte ens mig, fick stå där i 2 min men sen blev hon livrädd HAHAHA "VAD GÖR DU... du kan inte göra så mitt på kvällen och skrämma folk sådär herregud.. imorgon ska jag fan slänga den!!!" HAHAA dagens..
Den är faktiskt sjukt läskig om man bara stirrar på nån så..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

You ain't rushing for love, and I ain't up here to judge.

Vi lyckades vakna idag och så åt vi mc frukost. Sen drog vi till Ikea också och gick runt där.. Åkte hem med kathang och anton runt 20.30 och vi kom hem typ 23 till ljungby. Funderar på att inte dra till skolan imorgon.. vi har ett grupparbete och gamlingen har inte ens skickat sin text så jag skiter väl i han då om han skiter i det. -.-
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Salut

Idag har vi varit i stan och letat efter ballerina skor till mig. Vill ha som mina gamla vita, dom var assköna :( men hittade inga liknande bara fattiga och stela ballerina skor.. Sen åt vi pho i affären Saigon. Sen åkte vi hem och gjorde pizza!!! Gott men fet. Liten matkoma och sen vid 22 kollade vi på captain america! Bättre än förväntat.. Imorgon ska vi äta mc frukost om vi lyckas vakna :-)

Tog på mig mina fula skor som har ruttnat här i 2 år hahah.. "Balkong skorna"

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN