Sushi

För 2 dagar sen var vi i stan och tänkte shoppa lite men vi hittade inget. Idag hittade älsk en jacka på zara och jag lite grejer på Cubus. Sen köpte jag ett par skor på din sko för 1,2k. Lite dyra med tanke på att det är Din Sko, och det är ju inget speciellt märke heller men dom var fina på och såg inte klumpiga ut och fint läder! Så är nöjd! De fula var att jag fick test-skon och den var jätte sliten... Så vi gick in i den andra Din Sko och bytte skor och fick helt nya :D palla få testskon liksom.. Ville också ha en kappa på zara men väntar nog tills nästa lön x.x Efter det åt vi sushi och nu är vi hemma. Hem till Ljungby imon!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

One last time

Hittade gamla egobilder på älsklings iPad lol :D Vi har precis käkat tacos! Vi äter alltid det känns det som men det är så jävla lätt och GOOTTTTT! Köpte kräftor innan så ska äta dom sen :) kommer nog få äta upp alla själv för han gillar inte det lika mycket som jag gör. MUMSSSSSS 20 kräftor easy game 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Lucy

Idag hade jag och älskling 3 år tillsammans, vi firade inte speciellt mycket. Vi käkade ute och kollade på bio (det gör vi varje gång vi ses) men ändå. Käkade lasagne och sen skulle vi dela på en paj men han köpte en var...... På bio kollade vi på Lucy, väldigt bra film men skumt slut. Tänkte köpa kräftor idag men hittade inga på deras fattiga Ica. Så imorgon! 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN