Matchande kläder som karin säger

Sho! Igår kollade jag och pojken på kick-ass 2! Rätt bra hihi, idag har vi varit ute och åkt Segway hihi. Det var svårt dom första 2-3 minuterna men sen blev det easy game. Efter det gick vi in på johnssons, det var 200kr rabatt på alla Vagabond skor, BARA IDAG! Så glad att vi gick in där, ett till par vagabondskor rikare men plånboken fattigare :( usch va fult med hjälm hihi. På något konstigt sett hade vi matchande kläder idag..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Kanelbullar

Sho! Köpt en ny topp idag, var tvungen att ta storlek M för den var skit tight omfg, S satt skit slickad.. Bakat bullar och gjort simpel och god pasta. Söta bullar hahhahaa fan XL.. Degen blev tjocka Men goda!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

28/8!

Igår kom jag till Göteborg vid ungefär 8 tiden. Vi hann inte fira så mycket men det gör inget! Hade nämligen vår 2 årsdag igår hihi! Fick ett jätte fint armband av älskling, ser ut som guld men det är roséguld! Den kom ut i butik precis när han köpte den hehe lite speciellt.. Han fick skor av mig.. Idag åt vi på jensens och sen kollade vi på mortal instruments på bio. Tror den hette så..

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN