I-N-D-E-P-E-N-D-E-N-T shit hustling

Hej! Vill ändra min bloggdesign men man orkar ju inte det nu för tiden. Det är tillomed jobbigt att hitta en design som man kan "låna" -__- Ska äta lite nu och senare på kvällen få jag ta och dra till gymmet :P få ta och duscha håret efter det.. har nog inte duschat håret på 1 vecka HAHAHAHAAHA.. Lite jobb denna veckan sen ledig hela helgen :):)
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

24 timmars

Hej. Igår var det 24 timmars (Innebandy i 24 timmar, typ). Jag, allis och jennica stack och kollade när karin spelade! Först gick det bra för dom, men sen gick det inte så bra :/ Vid 23 tiden så stack vi till max och åt varsin hamburgare, mums hehe..
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

24 april

Dagen började att syrran kelly ringde, fick ett grattis av lilla raymond fast han inte kan prata, lol.. hehe sötis :D Sen kom liljen över med en kladdkaka och en present hihi. Min födelsedag fortsatte med att karin skulle överraska mig. Men så råkade mamma säga högt vad vi skulle någonstans, men det var meningen att jag skulle ha ögonbindel och så skulle vi åka till halmstad haha :D men de blev ju halmstad iallafall. vi hämtade upp allis och dennis! I halmstad skulle dom överraska mig med att älsklingen skulle komma men jag kom ju på det såklart! 

Blev lite bowling/fika och sedan åt vi på Harrys. (såklart var det inte så lite pommes bara). Åkte hem och fick present från föräldrarna och åt mammas hemmagjorda tårta :D Hehe tack för en fin dag LA FAMILIA
 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN