Snart är det dags

Nyss var det 39dagar kvar, nu är det 0dagar kvar :D

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Save a room for me

Sitter just nu i Värnamo. Åkte detta hållet för att möta älskling på tåget i Gnosjö :D annars brukar jag ta Halmstad hållet så slipper man 2 timmars tågresa, bajs

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

My soulmate

Hejhej. Idag åkte jag, karin, allis och dennis till mcdonalds på morgonen vid kl 10 ungefär. När vi hade ätit klart så åkte vi till växjö för lite shopping. De värsta var att jag hade glömt min mobil i mcdonalds i ljungby.. den hade trillat ut från jackfickan och jag märkte inte att den var borta förrens vi var framme i växjö(!!!!!) Ringde dirr och dom hade hittat den VILKEN TUR!!!
Så klart hittade vi tjejer INGENTING i växjö! Kom verkligen hem med noll saker :( Mellandagsrea suger.. Fick hem lite godis bara från en butik i ljungby hehe.. Vi åkte hem typ 2 och stack och åt pizza, gott som fan men mätta som fan blev vi oxå.. 
Imorgon ska jag till tandläkaren skit tidigt och dra ut tandjävel -_- Jag har så jävla många tänder asså HAHA.. Har dragit ut 2 st, inga visdomständer, opererat bort 2 tänder, och nu ska jag ta bort 2 till döda mig..??
Menmen, måste packa imorgon också för jag ska ju åka till göteborg och träffa min älskling, så vi hörs om 7 dagar, 2013!
 
En bild på mig och allis äckliga pizza!! :D
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN